Aquesta tradició també ens l'hem fet venir bé. La Mercè que és una super cuinera prepara cada any un dinar per la seva família i nosaltres ens hem apuntat al tast per donar el vist i plau jejeje. Mmmmm impressionants les receptes que hem arribat a provar. Cada any se supera i aquest any tot estava boníssim. No havia provat mai les galtes de porc i ja m'ho apunto per fer-les a casa. Nyam!!!
Les gambes al romesco al perfum d'alfàbrega espectaculars de bones i fàcils de fer.
Gambes
fulles d'alfàbrega fresca
pasta brik
salsa romesco
Emboliquem la gamba crua amb l'alfàbrega i la pasta de full, fregir i listos, ESPECTACULAR!!!
Aquesta serà la "fitxa-pàgina-tag" del meu diari de Nadal. Encara he de pensar com posaré les fotos, sueltes?? impreses en petit i posades al darrera i també decorar, o fer una altra tarja per posar darrera... no se ¿?¿?¿
Quan estires de la fletxa s'obre el menú.




Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada