dimarts, 17 de febrer del 2015

Pastís de formatge de cotó japonès

La foto d'aquest pastis que he trobat al pinterest tenia mooolt bona pinta. La idea, era fer-lo per St.Valentí però no vaig tenir temps, així que avui amb la Ibet, que ara li ha donat per fer de cuinera gràcies al master chef, hem fet la prova.


La recepta ha sortit d'aquí 
Tenia una pinta estupenda però a l'hora de ficar-ho al forn al bany maria, tot i posar-hi el paper de plata ha entrat aigua i no ho hem pogut salvar. L'he posat al forn per intentar arreglar-ho però no ha quedat bé.  Segons el Jofre està bó però jo ni l'he provat.
Haurem de tornar a probar....
El nostre nou repte: aconseguir un pastís de formatge cotó a la japonesa excel.lent. O com a mínim que s'assembli al de la foto....
Tot i que quan el vaig treure tenia molt bona pinta, però clar al veure que tenia aigua i ficar-lo al forn sense bany ni res va quedar fet un nyapo.
 VS  

La chef Ibet i les seves creacions:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada