La recepta ha sortit d'aquí
Tenia una pinta estupenda però a l'hora de ficar-ho al forn al bany maria, tot i posar-hi el paper de plata ha entrat aigua i no ho hem pogut salvar. L'he posat al forn per intentar arreglar-ho però no ha quedat bé. Segons el Jofre està bó però jo ni l'he provat.
Haurem de tornar a probar....
El nostre nou repte: aconseguir un pastís de formatge cotó a la japonesa excel.lent. O com a mínim que s'assembli al de la foto....
Tot i que quan el vaig treure tenia molt bona pinta, però clar al veure que tenia aigua i ficar-lo al forn sense bany ni res va quedar fet un nyapo.
La chef Ibet i les seves creacions:
El nostre nou repte: aconseguir un pastís de formatge cotó a la japonesa excel.lent. O com a mínim que s'assembli al de la foto....
Tot i que quan el vaig treure tenia molt bona pinta, però clar al veure que tenia aigua i ficar-lo al forn sense bany ni res va quedar fet un nyapo.
La chef Ibet i les seves creacions:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada