Mmmm sopar de gala, gràcies a la recepta del sopar de Nadal d'aquest any a casa la Maribel i gràcies al meu estimat pinterest d'on trec mil i una idees per poder fer les meves xorradetes.
POLLASTRE AMB POMA A LA MOSTASSA ANTIGA
Filets de pollastre
Mostassa antiga
crema de llet o llet, però jo he posat nata per cuinar
poma golden
ceba
Caramelitzem la poma, retirem.Sofregim els filet, retirem. Sofregim la ceba, quan està ben doradeta afegim un parell de cullerades de mostassa, després la nata i deixem que vagi fent.
Jo vaig passar-ho pel turmix però em sembla que la propera vegada no ho faré, m'agrada trobar-me trossets de ceba.
La salsa em va quedar mooolt espessa, haurem de tornar a provar perquè no quedi tan.
Afegim el filet i la poma i deixem que es barregin els sabors. Ja es pot servir
Té una pinta horrorosa, sembla "comida de la cárcel" (com diem nosaltres al menjar que està suuuper espès) però de gust estava moolt bó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada