divendres, 25 de març del 2016

PEGGY SUE'S ANEC BLAU


Pel meu cumple puc escollir jo, amb condicions perquè tenim una nena que quan arriba a segons quina hora se'ns queda adormida allà on sigui, així que Barcelona millor la deixem per als adults jajajaj.
La reserva era per les 9h ben aviat per no acabar sent 3 en comptes de 4.

 Coca cola de vainilla nooooooo!!! és com una pepsi, quina decepció jajajajajAl final vam haver de retrassar una mica l'hora perquè havíem anat a dinar al Torreón i havíem acabat tardíssim i a les 9 encara no teníem gaire gana jajajaja. I què va passar???? síiii que la Ibet va acabar estirada al sofaret adormida, per sort ara ja és gran i es pot mig despertar i anar pel seu propi peu. 

Quin bon rotllo em va donar quan vaig veure a la carta que hi havia pà d'hamburguesa sense gluten, buaaaa. A més està molt bó. La pena és que les patates fregides les deuen fregir al mateix lloc que totes les altres coses i tenen contaminació creuada. No entenc que si un restaurant pensa en fer plats per a celíacs no pensa ens posar dues fregidores i ens deixa sense patates, just quan les patates no porten gluten. Misteris de la vida.... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada